Yeni Belge
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Trabzonspor Genel Haber

YazarMesaj
mr_dkyn
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
mr_dkyn

Trabzonspor Genel Haber Empty
MesajKonu: Trabzonspor Genel Haber   Trabzonspor Genel Haber Icon_posticonPaz 10 Ağus. - 10:32:53

Buraya Trabzonsporun Genel Haberleri İle İlgili Yazıları Ve Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz
mr_dkyn
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
mr_dkyn

Trabzonspor Genel Haber Empty
MesajKonu: Geri: Trabzonspor Genel Haber   Trabzonspor Genel Haber Icon_posticonPaz 10 Ağus. - 10:36:44

"Transfer düşünmüyoruz"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, takımlarının ligde çok büyük işler yapacağına olan inancının her geçen gün arttığını söylerken, şu an için transfer düşünmediklerini söyledi.
6.8.2008

Başkan Sadri Şener, Almanya'daki kamp çalışmalarını yerinde takip ettiğini ve 3. Lig takımlarından Osananbruck ile ve Werder Bremen ile oynanan hazırlık maçlarını izlediğini belirtti. Werder Bremen ile oynadıkları maçta iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Şener, "Bizim için çok önemli bir sınavdı. Bu maçları ben tipik hazırlık maçı olarak algılamıyorum. Werder Bremen, Bundesliga'da ikinci olmuş ve Alman Milli Takımı'nda oynayan oyuncuları olan bir ekip. İbrahim Yattara ayrı bir olaydı orda. 'Eski Trabzonspor'u halkımıza sunabileceğiz' diye düşündüm. Yarışmacı bir takım olacağız. Wolfsburg maçında ise iyi oynamamıza rağmen 3-2 yenildik. Hazırlık maçlarında bu tür skorlar olabiliyor. Bu maçlarda eksiklerimizi görüyoruz. Trabzonspor'un ligde çok büyük işler yapacağı inancı bende her geçen gün artıyor" dedi.

Beklentileri aşağıya çekmeye uğraştıklarını belirten Başkan Şener, "Kimsenin hüsrana uğramasını istemiyoruz. Bu beklentileri biraz aşağıya çekmeye uğraşıyoruz. Bu işi planlı yapmaya çalışıyoruz. Bu sene biz Avrupa Kupaları'na katılacak dereceler almak istiyoruz. Türkiye Kupası'nı almak için uğraşacağız. Şampiyon olursak da kupayı alır Trabzon'a geliriz. Ben futbolun içinden gelmedim. Futbolda oynamadım ama baya ciddi bir yarışmacı bir takım olduğumuz kanaatindeyim" diye konuştu.

Başkan Sadri Şener, takımda problemli oyuncuları olmadığını ve takım içindeki arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu kaydederek "Problemli bir oyuncunun bulunmaması bizim için bir avantaj, bazı mevkilerde yarışma var. Takım içindeki bu yarış ve rekabet Trabzonspor'a yarayacak" şeklinde konuştu.

Şu an için transfer düşünmediklerini belirten Şener, "Çok ciddi bir kadro kurduk. Bu kadrodan 5 oyuncu Karadenizspor'a verdik. 23-24 oyuncuyla da sezon geçireceğiz. Çok uzun bir lig var önümüzde, cezalı oyuncular olabiliyor, sakatlık geçiren oyuncular olabiliyor. Türkiye Kupası'nda da mücadele edeceğiz. Ersun Yanal, belli bir iskeleti oluşturuyor. Son oynadığımız maçta Colman'ın bir sakatlığı vardı, oynamadı. Isaac, Pekin'de Milli Takım ile beraber finale kalırlarsa 20 Ağustos'ta gelecek, kalmazlar ise daha önce gelecek. Kalecilerimiz tamam. Bizim gördüğümüz kadarıyla bir eksiğimiz yok. Halkımız bir 10 numara diyor ama 10 numaralı formayı hocamız birine giydiriyor. Selçuk çok iyi, çok kaliteli bir oyuncu. Onun yanına Colman da gelince oranın şekli ve şemalı değişir" açıklamasını yaptı.

Trabzonspor Genel Haber
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TrabzonSpor'un Transferleri